22 jun 2021 08:58

30 juni 2021 is de laatste dag om de papieren belastingaangifte in te dienen ook het papieren antwoordformulier om het voorstel van vereenvoudigde aangifte (VVA) te wijzigen, moet ten laatste op die dag bij ons toekomen.

30 juni is de uiterste datum voor het terugsturen van papieren aangiften en papieren antwoordformulieren om het voorstel voor vereenvoudigde aangifte (VVA) te wijzigen. Belastingplichtigen die hun aangifte willen laten invullen, kunnen tot 29 juni een afspraak maken.

30 juni is de uiterste datum voor het indienen van papieren aangiften en voor het wijzigen van het VVA via het papieren antwoordformulier. Er rest dus nog slechts één week om tijdig in te dienen.

Belastingplichtigen moeten hun aangifte of antwoordformulier terugsturen naar het vermelde adres en met maar één aangifte (of antwoordformulier) per enveloppe.

In 2020 zijn zo 408.423 papieren aangiften en 221.432 VVA-antwoordformulieren ingediend.

Belastingplichtigen die hun aangifte willen laten invullen, kunnen nog tot 29 juni een afspraak maken op het nummer 02 575 56 66. Een goede raad: wacht niet tot het laatste moment om een afspraak te maken.

Dit jaar heeft de FOD Financiën al meer dan 230.000 belastingplichtigen geholpen om hun belastingaangifte telefonisch in te vullen.

Belastingplichtigen die een VVA hebben ontvangen en hulp nodig hebben, kunnen contact opnemen op het telefoonnummer dat op hun document staat vermeld.

Belastingplichtigen die MyMinfin (Tax-on-web) gebruiken, hebben nog tot 15 juli de tijd om hun aangifte in te dienen of hun VVA te wijzigen indien nodig.