20 aug 2004 13:00

Beschadigingen - Verkeersagressie - Diefstal

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

19/08/2004 14:30 uur Beschadigingen en hinder door slecht weer In Overijse zorgden twee omgevallen bomen voor schade. Een eerste rukte in de Marcel Coppijnlaan een elektriciteitskabel af waardoor een aantal woningen zonder stroom kwamen te zitten. Een twee versperde de Koedalstraat zodat passanten niet meer door konden. In Hoeilaart veroorzaakte de hevige regenval hinder op de rijbaan. Ter hoogte van het Dumbergplein was de weg bezaaid met modder en steengruis dat wegspoelde van een nabijgelegen eigendom.
19/08/2004 15:00 uur Verkeersagressie Gisterennamiddag werd een man het slachtoffer van verkeersagressie. Toen hij een andere bestuurder vroeg om zijn voertuig te verplaatsen omdat het hinderde sloeg deze twee maal. De dader ging er nadien vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar diende wel klacht in.
20/08/2004 5:30 uur Diefstal uit voertuig Een bewoner van de Charles Coppensstraat te Hoeilaart meldde dat hij twee mannen zag inbreken in een voertuig. Toen de politie te plaatse kwam was er echter geen spoor van de daders. Van het voertuig werd de zijruit ingeslagen en er werd een radio-cd speler ontvreemd.