06 jul 2016 17:17

Bezoek België op de 'Place de l’Europe' in Parijs

U kunt nog steeds de Belgische stand in Parijs komen bezoeken tijdens het EK 2016, ook al zijn de Rode Duivels al naar huis. Nog tot en met 10 juli 2016 ontvangt de Belgische stand u op de 'Place de l’Europe' op het plein voor het stadhuis van Parijs.

U kunt er een virtueel bezoek aan België brengen vanop de fiets en kennis maken met de mooiste steden, de gastronomie en bezienswaardigheden. U kunt er ook typische zoetigheden proeven zoals speculoos, cuberdons en Luikse wafels. Tot nu toe zijn er al zo'n 67.000 bezoekers bij de Belgische stand langsgekomen. De Belgische stand is erg in trek bij de bezoekers van de 'Place de l'Europe'. Op vrijdag 8 juli kunt om 15 uur een akoestisch concert van Stoomboot op de Agora bijwonen. De stand is nog open van woensdag 6 juli tot en met zondag 10 juli van 13 tot 22 uur.

Voor deze promotieactie van België tijdens het EK 2016 werkte de FOD Kanselarij van de Eerste Minister samen met Fevia, de Federatie voor de Voedingsindustrie in België en de Nationale Loterij.

Iedereen #MadAboutBelgium!

Waar?

Place de l’Europe
Place de l’Hôtel de ville
750004 Parijs (4de arrondissement)
Metro: Hôtel de ville (lijnen 1 en 11)

Volg ons op de sociale netwerken:
Facebook(externe link)
Twitter(externe link)
Instagram(externe link)

www.belgium.be