19 jun 2017 16:23

Concert in Bozar op 20 juli 2017 : reserveer uw tickets

Op 20 juli om 20 uur worden de feestelijkheden rond de Nationale Feestdag ingezet met een concert, net vóór het Bal National dat plaatsvindt op het Vossenplein te Brussel.

Dit klassieke muziekconcert wordt georganiseerd door de internationale Koningin Elisabethwedstrijd, samen met het Nationaal Orkest van België en Bozar, dankzij de steun van de FOD Kanselarij van de Eerste Minister en de Nationale Loterij.

Plaats van het gebeuren is de prachtige Henry Le Boeufzaal van het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel die akoestisch tot de vijf beste concertzalen ter wereld behoort. De Koning en de Koningin zullen het concert bijwonen.

Programma

Dit jaar vertolkt Ji Young Lim, eerste laureate van de vioolwedstrijd van 2015, het concerto van Mendelssohn. Ze wordt begeleid door het Nationaal Orkest van België, onder leiding van Josep Vicent.

Het Nationaal Orkest speelt verder een ouverture van Dimitri Chostakovitch, een ouverture van de Belgische componist Jacques Leduc en uittreksels uit de Suite nr. 1 en de Suite nr. 2 van Manuel de Falla.

Tickets

Via de onderstaande link kunt u uw gratis tickets reserveren (maximum 4 per aanvraag). Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met praktische informatie en de tickets om af te drukken. U dient uw tickets aan de ingang te laten zien.

Om plaatsen te reserveren: http://kanselarij.belgium.be/nl/tickets