15 dec 2004 01:00

Controleactie - Snelheidsmeter gestolen - Verkeersongevallen

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

15/12/2004 Controleactie In het kader van de diefstalproblematiek en rondtrekkende daderbendes in Overijse en Hoeilaart werd de voorbije nacht een grondige controle van 73 voertuigen en 81 personen uitgevoerd. Eén persoon werd ter beschikking gesteld van het gerecht voor het stelen van een voertuig. De wagen werd in beslag genomen. Verder werden er twee PV's opgesteld in verband met drugsgebruik, vijf waarschuwingen uitgeschreven en was er één technische keuring niet in orde. De politie van PZ Druivenstreek dringt er bij de bevolking op aan om elke verdachte gedraging of situatie meteen te melden zodat de nodige acties kunnen ondernomen worden."
14/12/2004 11:00 Snelheidsmeter gestolen De dienst Openbare Werken van Overijse stelde vast dat de snelheidsmeter die in de Boslaan stond ontvreemd werd. Het betreft een elektronisch snelheidsweergavebord.
14/12/2004 Verkeersongevallen 12:30 - In de Dreef te Overijse ontstond een aanrijding toen een bestuurder achteruit reed. Hij kon niet tijdig stoppen voor een wagen achter hem en reed op de auto in. Er was enkel stoffelijke schade. 17:30 - Op de parking van Den Blank in Overijse stonden een aantal voertuigen verkeerd geparkeerd. Een dame die wou vertrekken kon moeilijk weg en reed over een betonblok. Haar voertuig diende getakeld te worden.