23 nov 2004 01:00

Inbraken - Brand

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

22/11/2004 10:20 Inbraak In de Sint Annastraat te Overijse vond er een diefstal in een woning plaats. Er waren echter geen braaksporen aan te treffen. De dader verschafte zich toegang tot de woning door de reservesleutel die aan de woning verstopt was te gebruiken. Er werden geen vertrekken doorzocht. De dader ging recht op doel af en roofde de safe leeg. Hieruit kan men opmaken dat de dader goed wist waar hij op uit was. Men vermoedt dan ook dat de feiten gepleegd zijn door een bekende van het slachtoffer. De waarde van de buit is nog onbekend.
22/11/2004 11:35 Diefstal bij firma In het magazijn van een firma op de Waversesteenweg te Hoeilaart werd een hoeveelheid parfum gestolen. De daders boorden een gaatje in het venster om het magazijn te betreden.
22/11/2004 16:35 Brand in boerderij In de loop van de namiddag onstond er brand in een boerderij in de J. Kumpsstraat te Overijse. Een stapel houtblokken die bij de kachel lagen vatte vuur door de hitte van de kachel. De brandweer kwam te plaatse en kon het vuur meteen doven. Er is vooral rookschade.