26 jul 2004 15:30

Inbraken - Drugsgebruik - Beschadiging aan voertuigen

Politiezone Druivenstreek

Politiezone Druivenstreek

24/07/2004 11:25 uur Inbraken in woningen Zaterdagnacht probeerde men in een woning in de Landbouwstraat te Overijse in te breken door gaatjes te boren in een raam. De daders slaagden er echter niet in om te woning binnen te dringen.
In Hoeilaart kon men wel een woning binnen dringen. De dieven doorzochten een woning in de Leopold I-laan en gingen er vandoor met geld en een videorecorder.
Een tweede woning in de Negenbunderweg in Hoeilaart werd ook onder handen genomen door inbrekers. Zij drongen binnen via een dakraam. Er werd niets gestolen. Bij nader onderzoek bleek het om een wraakactie tegen de bewoner te gaan.
25/07/2004 01:00 uur Drugsgebruik door jongeren Bij een controle van voertuigen in Hoeilaart werden 2 jongeren betrapt op drugsbezit. Beiden hadden zich met hun voertuig verscholen in het Kasteelpark te Hoeilaart. Eén van hen had een hoeveelheid marihuana op zak.
26/07/2004 03:00 uur Beschadiging van voertuigen Op de parking van dancing Spirit of Dance te Hoeilaart heeft een dronken man negen voertuigen beschadigd. Omstaanders konden de man tegen houden en verwittigden de politie. De man werd voor verhoor meegenomen naar het commissariaat.