22 nov 2004 01:00

Inbraken - Vechtpartij

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

19/11/2004 Inbraken 17:25 - In de Reutenbeek te Overijse slaagden inbrekers erin een woning te betreden door met een schroevendraaier een raam te forceren. Ze doorzochten de woning, maar er werd niets gestolen. 19:55 - Ook in de Homeweg kreeg een woning het bezoek van inbrekers. Deze benaderden de woning via de achtergelegen velden. Het huis werd doorzocht, maar ook hier werd niets gestolen. 22:05 - Een derde woning in de Bollestraat werd belaagd door dieven. Ditmaal werd een ruit ingeslagen aan de achterzijde van de woning. De daders gingen aan de haal met juwelen.
20/11/2004 0:20 Vechtpartij Een chauffeur van De Lijn werd het slachtoffer van een handgemeen met passagiers. De feiten speelden zich af aan de stelplaats op het Stationsplein te Overijse. De daders - drie jongeren - namen de vlucht, maar twee van hen konden onderschept worden. Ze werden voor verhoor meegenomen.
20/11/2004 20:45 Diefstal uit voertuig Een voertuig dat geparkeerd stond in de Capucijnendreef te Overijse werd beschadigd aan de achterruit. Deze werd ingeslagen en de daders gingen er vandoor met een handtas die in de koffer lag.
21/11/2004 Inbraken 19:45 - Een raam van een woning op de Waversesteenweg te Hoeilaart werd uit zijn hengsels gelicht. De daders doorzochten alle vertrekken van de woning, maar moesten zonder buit vertrekken. 22:10 - In de Schimpstraat te Hoeilaart stelde men een inbraak in een woning vast. De melder was een neef van de overleden bewoonster. Het is nog niet duidelijk of de daders iets konden meenemen. 22:20 - In dezelfde straat kreeg een tweede woning te kampen met inbrekers. De dader betraden de woning via een raam een de voorzijde van het huis. De bewoner was op het ogenblik van de feiten op de kelderverdieping. Hij stond niet stil bij het gestommel aangezien hij dacht dat het zijn vriendin was. Bij het betreden van de gelijkvloerse verdieping stelde hij vast dat deze doorzocht was en dat er horloges gestolen werden.