29 nov 2004 01:00

Inbraken - Verkeersongevallen - Vechtpartij

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

26 - 28/11/2004 Inbraken Tijdens het weekend werd in verscheidene woningen in Overijse ingebroken. Telkens werd een ruit ingeslagen of een gaatje geboord in het raamkozijn. De daders konden slechts in twee woningen een buit meenemen. In één woning verdween een computer, in een andere ging men aan de haal met juwelen, geld en een draagbare computer.
26 - 28/11/2004 Verkeersongevallen Te Hoeilaart ontstond een discussie na een aanrijding tussen twee voertuigen. Eén van hen zou een rood licht aan de Groenendaalsesteenweg genegeerd hebben. De politie kwam tussenbeide om de gemoederen te bedaren. Ook in Hoeilaart werd een wagen in de flank gegrepen bij het oprijden van het kruispunt met de C. Melottestraat. De klap was zo hevig dat het aangereden voertuig op zijn zij kantelde. De bestuurster en haar passagier konden zich bevrijden. De ander bestuurder raakte licht gewond. Ter hoogte van het Begijnhof in Overijse kwamen twee voertuigen in aanrijding met elkaar. Men kon enkel blikschade vaststellen.
27/11/2004 5:20 Vechtpartij Ter hoogte van 2D's op de Brusselsesteenweg te Overijse raakten een aantal personen slaags. Ten gevolge van de verhitte discussie begon één van hen in het wilde weg met zijn wagen over de parking te rijden en probeerde zo omstaanders omver te rijden.