16 jul 2024 12:59

“Belgian Party”: gratis concert, laser- en droneshow en vuurwerk in het Jubelpark

Een gevarieerde mix van Belgische artiesten en vele andere verrassingen om samen de Nationale Feestdag te vieren. Volg het op 21 juli ter plaatse of op tv!

Voor het derde jaar op rij zal een gratis spektakel, georganiseerd door de FOD Kanselarij van de Eerste Minister, de festiviteiten rond 21 juli afsluiten in het Jubelpark in Brussel.

Vanaf 21 uur worden tal van Belgische artiesten verwacht voor een grandioos concert op drie verschillende podia. Het wordt een evenement vol verrassingen, in het bijzonder om de atleten van Team Belgium in de kijker te zetten die onze driekleur zullen vertegenwoordigen tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.

Om de avond in schoonheid af te sluiten, innoveert de Kanselarij vanaf 22.20 uur met een laser- en droneshow, begeleid door een daverende dj-set. Deze show zal ook het traditionele vuurwerk integreren, dat georganiseerd wordt door S.I. Brussels Promotion.

Tegen een achtergrond van de nodige sfeermuziek openen de foodtrucks en bars in het park om 18 uur. Dankzij de reuzegrote beeldschermen in het park zal een maximaal aantal toeschouwers van het spektakel kunnen genieten. Het concert en de laser- en droneshow met geïntegreerd vuurwerk worden bovendien uitgezonden op de nationale televisiezenders VRT 1, Play4, La Une en BRF, alsook op TV5 Monde.


Artiesten
Zijn aangekondigd voor het concert op vrijdag 21 juli 2024:

Puggy - Sylvie Kreusch - Reinel Bakole - Helena - Helmut Lotti - Youssef Swatt's - Omdat Het Kan & Average Rob - Lost Frequencies - Emma bale - Mustii


Presentatoren
De presentatie vanuit het Jubelpark wordt verzorgd door:

Peter Van de Veire (VRT 1) • Kat Kerkhofs (Play4) • Joëlle Scoriels (La Une) • Julia Slot (BRF)


U kunt meer informatie vinden over de artiesten en de praktische aspecten van de avond op de officiële website van de Nationale Feestdag: https://2107.be/concert-vuurwerk

Facebook Event: https://www.facebook.com/belgium

Perscontact: Pieter-Jan Devos • 0478 78 57 26 • press2107@premier.fed.be