21 mrt 2005 01:00

Ongevallen - Inbraken - Voertuig gestolen - Alcoholcontrole

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

19-20/03/2005 Ongevallen Op de Jezus-Eiksesteenweg te Hoeilaart kwam een voertuig op zijn flank terecht doordat het verkeerd op een snelheidsremmer inreed. De bestuurder had te diep in het glas gekeken. Op het kruispunt van de Brusselsesteenweg met de kasteelstraat reden twee personenvoertuigen op elkaar in. Er was enkel blikschade. Ter hoogte van het Stationsplein was er een aanrijding tussen een lijnbus en een personenwagen. De bestuurder van het voertuig werd licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis.
19-20/03/2005 Inbraken In de Booglaan te Hoeilaart werd in twee woningen ingebroken. In beide woningen drong men binnen langs de achterzijde. In één woning werd niets gestolen. De bewoners van de tweede woning moeten een aantal persoonlijke bezittingen missen.
20/03/2005 Voertuig gestolen Een bewoner van de Leopold II Laan te Hoeilaart stelde gisterenmorgen vast dat haar voertuig gestolen was.
18/03/2005 Alcoholcontrole Tijdens een lokale actie alcoholcontrole werden 82 bestuurders gecontroleerd. 79 onder hen legden een negatieve ademtest af. Eén bestuurder drie uur rijverbod. Twee personen keken te diep in het glas. Er werden geen rijbewijzen ingetrokken.