29 jan 2018 11:49

Persuitnodiging : lancering van een federale campagne voor een rationeel gebruik van slaap- en kalmeermiddelen

Het doel van deze campagne is het sensibiliseren, informeren en ondersteunen van gezondheidsprofessionelen (artsen en apothekers) aan de hand van verschillende instrumenten. Aangezien de patiënt eveneens een rol te spelen heeft, worden er voor hen ook affiches en brochures ter beschikking gesteld.

 

U bent uitgenodigd voor de persconferentie op donderdag 1 februari om 10 uur in het bijzijn van de minister Maggie De Block die de campagne zal lanceren. Tijdens deze conferentie zal u als eerste kennismaken met het campagnemateriaal en eveneens de gelegenheid hebben om mevrouw Joke Pauwelyn, huisarts en medewerker van de projectgroep Benzodiazepines aan de Universiteit Gent, en Alain Chaspierre, apotheker en voorzitter van de Algemene Pharmaceutische Bond, te interviewen.

 

Praktische informatie :

Wanneer : donderdag 1 februari om 10h

Waar : op het kabinet van de minister van sociale zaken en volksgezondheid Maggie De Block, Finance Tower, Kruidtuinlaan 50/175, 1000 Brussel, Juntos zaal (-2). Contactpersoon : Tijs Ruysschaert, woordvoerder van minister De Block: 0478/39 40 52