02 jul 2004 17:30

Programma premier Verhofstadt in het kader van de « Tour de France »

Programma premier Verhofstadt in het kader van de « Tour de France »

Premier Verhofstadt zal op maandag 5 juli de 2de etappe (Charlerloi- Namen) samen met Jean-Marie Leblanc volgen.
Woensdagvoormiddag 7 juli zal de Premier samen met Eddy Merckx het parcours van de ploegentijdrit (Cambrai- Arras) met de fiets verkennen en vervolgens vanuit Arras de ploegentijdrit volgen.

Programma premier Verhofstadt in het kader van de « Tour de France » Premier Verhofstadt zal op maandag 5 juli de 2de etappe (Charlerloi- Namen) samen met Jean-Marie Leblanc volgen. Woensdagvoormiddag 7 juli zal de Premier samen met Eddy Merckx het parcours van de ploegentijdrit (Cambrai- Arras) met de fiets verkennen en vervolgens vanuit Arras de ploegentijdrit volgen.

Programma premier Verhofstadt in het kader van de « Tour de France » Premier Verhofstadt zal op maandag 5 juli de 2de etappe (Charlerloi- Namen) samen met Jean-Marie Leblanc volgen. Woensdagvoormiddag 7 juli zal de Premier samen met Eddy Merckx het parcours van de ploegentijdrit (Cambrai- Arras) met de fiets verkennen en vervolgens vanuit Arras de ploegentijdrit volgen. Maandag 5 juli (2de etappe: Charlerloi-Namen/rit in lijn) 11.30 uur:Bezoek aan "Le Village" Volgen van de rit in de volgwagen van Jean-Marie Leblanc 17.30 uur:Vermoedelijke aankomst Namen Cérémonie Protocolaire Huldiging van de winnaars Receptie 21.15 uur:Centrale gast in de Tourtalkshow "Vive le Tour" Le Château de Petit- Leez Grand-Leez Woensdag 7 juli (4de etappe: Cambrai-Arras/ploegentijdrit) 10.00 uur: Verkenning met de fiets van het parcours van de ploegentijdrit Vertrek vanuit Cambrai Afstand: 65 km Deelnemers: Premier Verhofstadt Eddy Merckx Paul Van Himst Herman Schueremans 12.30 uur:Vermoedelijke aankomst Arras Namiddag: Volgen van de ploegentijdrit Arras: aankomstplaats Einde van de wedstrijd:Huldiging winnaars Terugkeer naar België Info:Ann Somers GSM 0478/66 28 44