04 nov 2016 13:52

Sinterklaas en Kerstmis : opgelet voor vergiftigde geschenken ! De Douane strijdt tegen namaakproducten !

Bezoek van de pers aan de controlepost van de Douane te Bierset in aanwezigheid van de Minister van Financiën en Fiscale Fraudebestrijding Johan Van Overtveldt en de Administrateur-generaal van de Douane en Accijnzen Kristian Vanderwaeren.

Om zich een beeld te kunnen vormen van de manier waarop de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen zich kwijt van haar taak als bestrijder van namaak wordt de pers uitgenodigd op een uitzonderlijk bezoek aan de post voor controle en inbeslagname te Bierset en op een rondleiding bij TNT. De Minister van Financiën en Fiscale Fraudebestrijding Johan Van Overtveldt en de Administrateur-generaal van de Douane en Accijnzen zullen de namiddag afsluiten en beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden.

Wanneer ? Dinsdag 8 november om 14 u.
Waar ? Afspraak in de hangar van TNT te Bierset. TNT Express Worlwide. Liège Airport Building 90, B-4490 Grâce Hollogne.PROGRAMMA
14.00 – 14.30 : Registratie bij TNT (opgelet : bijzondere veiligheidsmaatregelen)
14.30 – 14.45 : Inleiding door de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen en de Stichting NANAC en het tonen van recent in beslag genomen gevaarlijke namaakproducten.
14.45 – 16.00 : Rondleiding TNT
16.00 – 16.15 : Toespraak door de Minister van Financiën en Fiscale Fraudebestrijding Johan Van Overtveldt en de Administrateur-generaal van de Douane en Accijnzen Kristian Vanderwaeren