16 feb 2022 09:29

Uitnodiging persconferentie Mathieu Michel - Persoonlijke gegevens - Operatie Transparantie

In een digitaliserende wereld deelt elke burger, bewust of onbewust, steeds meer persoonsgegevens met instellingen en tal van anderen.

Welke categorieën van gegevens worden door FOD Financiën verzameld? Waarom verwerkt FOD BOSA mijn persoonsgegevens? Wat doet de FOD Mobiliteit met de gegevens die ik haar bezorg bij de aanvraag van een nummerplaat? Mathieu Michel's "Operatie Transparantie" geeft burgers de antwoorden.

Inschrijven voor de persconferentie

Aanstaande donderdag 17 februari om 10.30 uur zal de Staatssecretaris voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Mathieu Michel, in aanwezigheid van de directeur-generaal van het directoraat-generaal Digitale Transformatie van de FOD BOSA, Jack Hamande, de resultaten van de eerste fase van de "Operatie Transparantie" voorstellen.

De pers is uitgenodigd op deze presentatie.

Wanneer? donderdag 17 februari 2022 om 10.30 uur (ontvangst vanaf 10.15 uur)

Waar? FOD BOSA, WTC III, Simon Bolivarlaan 30/bus 1, 1000 Brussel (zaal Fiji)

Bevestiging via https://iod-limesurvey.bosa.belgium.be/index.php/694435?lang=nl-informal vóór donderdag 17 februari uiterlijk 8.30 uur

Vragen?

Contacteer Koen Peumans (0473/811106), woordvoerder van de Staatssecretaris voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Mathieu Michel - of Laurence Mortier, woordvoerder van de FOD BOSA.