29 jun 2005 13:05

Uitnodiging voorstelling Kafka-meetmodel administratieve lasten

Uitnodiging persconferentie voorstelling Kafka-meetmodel voor administratieve lasten - donderdag 30 juni 2005 - 15 uur

De afgelopen twee jaar heeft de federale regering belangrijke inspanningen gedaan om de administratieve lasten voor burgers en ondernemers te verlichten.

Uitnodiging persconferentie voorstelling Kafka-meetmodel voor administratieve lasten - donderdag 30 juni 2005 - 15 uur De afgelopen twee jaar heeft de federale regering belangrijke inspanningen gedaan om de administratieve lasten voor burgers en ondernemers te verlichten.

Halfweg de legislatuur nodigen de Eerste Minister en de staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging u uit op een persconferentie met een stand van zaken. Wat betekenen deze vereenvoudigingen concreet voor burgers en ondernemers? Welke prioriteiten liggen in het verschiet? Om hier een passend antwoord op te geven werd het Kafka-meetmodel ontwikkeld. Deze meetmethode is een nieuw instrument om op een transparante en objectieve manier in euros uit te drukken wat een vereenvoudiging heeft opgebracht of kan opbrengen. Want meten is weten. We stellen u graag de meetresultaten voor. De persconferentie vindt plaats in de Perszaal van de Kanselarij van de Eerste Minister op donderdag 30 juni om 15 uur.