06 dec 2004 01:00

Vechtpartijen - Diefstallen

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaaart/Overijse

3/12/2004 6:20 Vechtpartij In dansgelegenheid Spirit of Dance te Hoeilaart raakten twee personen slaags. Een van hen werd hevig bloedend overgebracht naar het Sint Lucas ziekenhuis. De dader werd door een buitenwipper staande gehouden en nadien overgebracht naar het politiekantoor.
3/12/2004 Inbraken 08:40 - In de Groenlaan te Hoeilaart meldt een bewoner een inbraak in zijn woning. De daders drongen het huis binnen via een raam aan de achterzijde. Heel de woning werd doorzocht, maar er werd niets gestolen. 11:20 - Ook in Hoeilaart werd er ingebroken in een leegstaande woning in de C. Melottestraat. Er werd niets gestolen aangezien er niets te stelen viel. Beide daders waren nog ter plaatse. Een van hen kon na achtervolging gevat worden. De melder herkende hem formeel. De dader werd aangehouden en ter beschikking gesteld van het parket.
4/12/2004 6:30 Poging tot inbraak Een bewoner van het Schuttershof te Overijse meldt een poging tot inbraak in haar woning. Ze is wakker geworden van lawaai aan de voordeur. Wanneer ze beneden kwam hoorde ze een wagen vertrekken. ZE kon enkel vaststellen dat de voordeur beschadigd werd. Er werd niets gestolen.
4/12/2004 6:30 Vechtpartij In uitgaansgelegenheid 2 D's te Overijse raakten een groepje jongeren slaags met een tweede groepje allochtone jongeren. Er vielen een aantal slagen en politiediensten van andere zones dienden eveneens ter plaatse te komen om de gemoederen te bedaren.
4/12/2004 9:40 Diefstal uit voertuig In de Vuurgatstraat te Overijse verdwenen een aantal persoonlijke zaken van de eigenaar van een wagen. Het voertuig was echter niet slotvast op het ogenblik van de feiten.
4/12/2004 13:20 Inbraken Twee woningen in Riddersdal te Overijse kregen het bezoek van inbrekers. In de ene woning drongen de daders binnen langs de garagedeur en gingen er vandoor met draagbare computers, een handtas en de sleutels van het voertuig van de bewoners. In de andere woning gingen de daders aan de haal met een DVD-speler en flessen wijn.
5/12/2004 20:50 Diefstal in woning In het Prinsendal te Overijse verschaften inbrekers zich toegang tot een woning door het clilinderslot van de achterdeur uit te breken. Ze vertokken met een DVD-speler en de portefeuille van de bewoonster.