03 dec 2004 01:00

Verkeersongeval - Inbraken

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

Politiezone Druivenstreek - Hoeilaart/Overijse

2/12/2004 8:50 Verkeersongeval Ter hoogte van de oprit E411 op de Fr. Verbeekstraat te Overijse reed een voertuig in op een tegenligger die plots voor hem de oprit wou nemen. Door deze aanrijding kwamen de voertuigen in contact met een derde voertuig. De drie voertuigen raakten beschadigd. Er waren geen gekwetsten.
2/12/2004 Inbraken 07:30 - In de Zoniënboslaan probeerden inbrekers een woning binnen te geraken door gaatjes te boren in het raamkozijn. Ze slaagden er echter niet in om de woning te betreden en dus werd er niets gestolen. 19:25 - In een woning in de Schemeringlaan werd ingebroken door een vensterraam aan de achterzijde van het huis te forceren. De woning werd systematisch doorzocht. De bewoner kon enkel het verdwijnen van zijn videocamera en een ring vaststellen. 21:55 - Een woning in de Witherendreef te Overijse dewelke dienst doet als opslagplaats van kledij en schoeisel van de huisvesterij kreeg het bezoek van een dief. Deze kon de woning betreden door een valse sleutel te gebruiken. De huisvester die er toevallig langskwam betrapte de dief en greep hem bij de arm. De dader kon zich echter losrukken en ging er vandoor met een aantal kledingstukken en een paar schoenen.
3/12/2004 3:20 Diefstal in woning In de Halsdreef te Overijse werden achteraan een woning gaten geboord in een raamkozijn. De bewoners werden wakker van het lawaai van de inbrekers. Toen zij aankwamen in de doorzochte ruimte stelden ze vast dat de daders een draagbare computer en een GSM gestolen hadden.