22 jun 2020 07:52

FOD Financiën organiseert eerste virtuele jobbeurs voor Young Graduats

Op 30 juni 2020 organiseert de FOD Financiën voor het eerst een virtuele jobbeurs JOBFIN@Live om  young graduats aan te trekken voor het versterken van zijn talrijke teams. Tijdens dit virtuele alternatief zonder gezondheidsrisico gunt de FOD Financiën een blik achter de schermen en vertelt meer over wat een job bij FOD Financiën juist inhoudt, waar en bij wie men terecht kan komen en welke talloze voordelen men geniet.

Ook in tijden van corona blijft de FOD Financiën op zoek naar talent. Normaal gezien vindt men ons op jobbeurzen, happenings en events waar men kan kennis maken met onze boeiende organisatie. De huidige omstandigheden zorgen voor een heel ander kader. Vandaar de organisatie van deze eerste virtuele jobbeurs JOBFIN@Live om 15 u. op 30 juni 2020.

Er is een uitgebreid aanbod van meer dan 200 startbaanovereenkomsten en verschillende statutaire posten in uiteenlopende profielen zowel in Brussel als in een van onze 140 locaties.

Er is ook een passend antwoord gevonden voor de rekruteringsgesprekken. Kandidaten die jonger zijn dan 25 en over het juiste diploma en de nodige competenties beschikken, kunnen online solliciteren via onze jobsite. Na een eerste screening, volgt er een online interview. Indien dit positief is, kan de kandidaat meteen aan de slag.