08 okt 2024 11:49

Neem deel aan het SDG Forum 2024

Kom op 5 en 6 november naar het SDG Forum, het eerste multistakeholder forum over de Sustainable Development Goals (SDGs) in de Benelux. Of u nu student bent, deel uitmaakt van een vereniging, NGO, overheidsdienst of administratie, de bedrijfswereld of onderwijssector, dit is uw kans om te netwerken, samen te werken en bij te dragen aan de wereldwijde SDG-agenda.

SDG Forum

Wat is het SDG Forum?

Het SDG Forum wil een brug slaan tussen beleidsmakers, bedrijven, NGO's, de academische wereld en andere belanghebbenden en een platform bieden om ideeën uit te wisselen en innovatieve oplossingen voor duurzame ontwikkeling te creëren.

Maak kennis met inspirerende SDG-gerelateerde keynotes door thought leaders en experts. Neem deel aan bijna 40 workshops over thema's zoals onderwijs, financiën, bedrijfsleven, lokaal bestuur, beleidsrichtlijnen, en meer.

Sfeerbeeld SDG Forum

Schrijf je nu in

Om uw plekje op het SDG Forum te garanderen, kan u zich hier inschrijven: SDG Forum 2024 (invitedesk.com)

Wacht niet langer en reserveer nu uw plekje om deel uit te maken van dit unieke evenement. Binnenkort onthullen we de sprekers en meer details over het programma. Houd dus de website www.sdgforum.be/nl in de gaten.

Sfeerbeeld workshop SDG Forum

Evenementdetails

Datum: 5 en 6 november 2024
Locatie: Flagey, Brussel