29 nov 2002 17:00

Onderhoud van politievoertuigen

Op voorstel van de heer Antoine Duquesne, Minister van Binnenlandse Zaken, ging de Ministerraad akkoord met de lancering van twee onderhandelingsprocedures zonder voorafgaande bekendmaking, voor de herstelling, door middel van een open meerjarige overeenkomst, van de voertuigen van de groep VAG (AUDI, VOLKSWAGEN en SEAT-voertuigen) in dienst bij de federale politie en voor de levering van wisselstukken voor voertuigen (auto-moto) van het merk BMW, voor de jaren 2003 tot 2007.
.

Op voorstel van de heer Antoine Duquesne, Minister van Binnenlandse Zaken, ging de Ministerraad akkoord met de lancering van twee onderhandelingsprocedures zonder voorafgaande bekendmaking, voor de herstelling, door middel van een open meerjarige overeenkomst, van de voertuigen van de groep VAG (AUDI, VOLKSWAGEN en SEAT-voertuigen) in dienst bij de federale politie en voor de levering van wisselstukken voor voertuigen (auto-moto) van het merk BMW, voor de jaren 2003 tot 2007. .

Voor wat de VAG-groep betreft, gaat het om de herstelling van de voertuigen in dienst bij de federale politie, langs het officieel net van de agentschappen VAG. De firma d'Ieteren is de enige invoerder van de voertuigen AUDI, VOLKSWAGEN en SEAT. Deze firma werd aannemer verklaard van al de opdrachten voor de aankoop van deze voertuigen en van de overeenkomst voor de levering van wisselstukken. Om waarborgproblemen te vermijden moeten de BMW-voertuigen hersteld worden met wisselstukken van hetzelfde merk. De opdracht moet dus worden toevertrouwd aan de invoerder van wisselstukken van het merk BMW, nl. BMW Belgium.