16 aug 2007 14:47

Carla Van Den Eeckhoudt aangekomen in Teheran

Carla Van Den Eeckhoudt, de gegijzelde Belgische vrouw die werd vrijgelaten is deze middag vanuit Zahedan toegekomen in Teheran (Belgisch uur).
Ze werd er op de luchthaven door de ambassadeur van België ontvangen.

Carla Van Den Eeckhoudt, de gegijzelde Belgische vrouw die werd vrijgelaten is deze middag vanuit Zahedan toegekomen in Teheran (Belgisch uur). Ze werd er op de luchthaven door de ambassadeur van België ontvangen.

Brussel, 16/08/2008 Carla Van Den Eeckhoudt, de gegijzelde Belgische vrouw die werd vrijgelaten is deze middag vanuit Zahedan toegekomen in Teheran (Belgisch uur). Ze werd er op de luchthaven door de ambassadeur van België ontvangen. Tijdens haar verblijf in Teheran, zal ze in de Belgische residentie verblijven. Ze zal er met haar ouders kunnen bellen. Ze zal er eveneens telefonisch contact opnemen met de Belgische dienst Buitenlandse Zaken. Voor wat Dhr. Stefaan Boeve betreft, zet het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken haar inspanningen verder in samenwerking met de Iraanse autoriteiten, om hem zo snel mogelijk en op een veilige manier te kunnen bevrijden. De Iraanse Minister van Buitenlandse Zaken Motaki verzekerde gisteren aan de Minister De Gucht dat het dossier aan de Iraanse kant actief wordt opgevolgd.