27 nov 2013 11:34

Persuitnodiging - FULL SOCIAL JACKET - 4 december - 10u

 
En jij? Welke sociale jas wil jij?
 
Kijk hier naar de trailer :

 
Voor welke uitdagingen staat onze sociale bescherming? Pensioenen, geneeskundige verzorging, huisvesting, wedertewerkstelling, handicap, vrijwilligerswerk, … allemaal thema's waarover heel wat burgers zich vragen stellen. Welke keuzes worden vandaag, in crisistijd, gemaakt in België en elders in Europa? En wat zijn de gevolgen hiervan op ons dagelijks leven?

Ontdek op 4 december FULL SOCIAL JACKET, een web documentaire over sociale bescherming in België en Europa. Deze web documentaire opent het debat en geeft het woord aan iedereen: betrokken instellingen, maatschappelijk middenveld, sociale partners, beleidsmakers en burgers. Full Social Jacket staat voor tien verhalen uit het leven gegrepen en meningen van experts, goed voor bijna 2 uur aan videomateriaal, infographics, … en ook sociale media, een online spel, een blog en een participatieve tentoonstelling. Voldoende stof om samen na te denken over de toekomst van onze sociale bescherming.

Programma

10u: voorstelling van het project in aanwezigheid van mevrouw Laurette ONKELINX, Vice-eersteminister en Minister van Sociale Zaken

11u: bezoek aan de participatieve tentoonstelling en mogelijkheid tot interviews.

Praktische informatie

Afspraak op 4 december 2013 vanaf 9u30:

Pacheco Center, Finance Tower
Ingang via Pachecolaan nr. 13
1000 Brussel

Vóór het evenement ontvangt u een lijst met contactgegevens van personen die bereid zijn de pers te woord te staan: vertegenwoordigers van instellingen, van de sociale partners en van het maatschappelijk middenveld, projectmedewerkers, regisseur/producer van de film, webontwikkelaars, experts en personages.

Meer informatie:

Barbara DE CLIPPEL, woordvoerder FOD Sociale Zekerheid, 0473 13 13 29, press@minsoc.fed.be

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen vóór 3 december via press@minsoc.fed.be.